top of page

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa hampaiden valkaisusta

Mitä toimenpiteessä tapahtuu?

Suuhun asetetaan hammasmuotti, joka on täytetty valkaisevalla geelillä. Sen jälkeen suun eteen tuodaan sininen LED valo, joka aktivoi geelin. Valotusta tapahtuu 10-15 min kerrallaan, sitten vaihdetaan geeli ja tämä toistetaan yhteensä kolme kertaa. Yhteensä valoa annetaan hoidon aikana 30 - 45 min.

Onko hampaiden valkaisu turvallista?

Hampaiden valkaisu on oikein tehtynä, koulutetun henkilön käsissä täysin turvallista. 
LED hampaidenvalkaisumenetelmässä valkaisevat aineet ovat luonnollisia, eikä ihoa tai ikeniä tarvitse suojata toimenpiteen ajaksi, toisin kuin hammaslääkärissä tehtävässä valkaisussa, jossa vaikuttavana aineena on peroksidi ja valona saatetaan käyttää vahvempaa laser- valoa.

Sopiiko hoito kaikille?

Hampaidenvalkaisu sopii kaikille, jotka haluavat hymyillä leveämmin! Jos sinulla on hymyalueella paikkoja tai juurikuolleita hampaita muista, että vaikka nekin puhdistuvat hoidon aikana, niin valkaisuhoito ei vaalenna niitä ja ne voivat jäädä tummemmiksi.
Hoito ei sovi myöskään raskaana oleville tai imettäville, ja ikäraja on 18-vuotta. Hoitoa ei voida myöskään tehdä, jos suussa on jokin sairaus tai tulehdus.

Tarvitseeko minun käydä hammaslääkärissä ennen valkaisua?

Hammaslääkärikäynti ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sitä. Saat parhaan lopputuloksen kun hammaskivi on poistettu. Suun terveys on aina myös hyvä tarkistaa! :)

Kauanko hampaat pysyvät valkoisena?

Lopputuloksen pysyvyys riippuu elintavoistasi. Hampaita värjäävien aineet kuten tupakkatuotteiden, punaviinin ja kahvin runsas kulutus lyhentää lopputuloksen kestoa. Normaalisti hampaat pysyvät vaaleina 4 viikkoa - 6 kuukautta ja tummenevat asteittain takaisin.

Kuinka usein hampaat voi valkaista?

Parhaan tuloksen saat ylläpidettyä, kun käyt valkaisussa säännöllisin väliajoin. Aika on jokaisella yksilöllinen, mutta keskimäärin asiakkaat tulevat uudelleen valkaisuun 3-12kk välein.

Mitä eroa on hammaslääkärissä tehtävällä valkaisulla ja Lux valkaisulla?

Hammaslääkärissä tehtävä valkaisu sisältää vetyperoksidia, Lux valkaisu ei. Hammaslääkärissä tehtävä valkaisu läpäisee hammaskiilteen ja valkaisee hammasluuta, kun taas Lux valkaisu tapahtuu hampaan ja kiilteen pinnalla.

Hammaslääkärissä tehtävässä valkaisussa tulokset ovat pitkäkestoisempia, mutta toimenpide on hampaille rankempi ja se voi olla myös kivulias. Lux valkaisu ei vaikuta kiilteeseen tai hammasluuhun, vaan valkaisu tapahtuu hampaan pinnalla, eikä näin aiheuta kipua tai vihlontaa.

Kummallakaan valkaisumetodilla ei voida päästä valkoisempaan lopputulokseen, kuin mikä asiakkaan luonnollinen oma hampaan sävy on.

Kuka voi tehdä hampaiden valkaisua?

EU:n lainsäädännön mukaan hampaidenvalkaisua, joka tehdään turvallisella sinisellä LED valolla, ja geelillä joka sisältää alle 0.1% peroksidia, voi tehdä ilman hammashoidon koulutusta. Yli 0.1% peroksidia sisältävät valkaisut saa tehdä vain hammaslääkäri.

Voinko syödä ja juoda normaalisti valkaisun jälkeen?

Hampaiden valkaisun jälkeen tulisi olla 1 tunti juomatta, syömättä ja käyttämättä tupakkatuotteita. Veden juonti on sallittua.

FAQ: FAQ
White Feather
White on Transparent.png

Suomalaiset maahantuojat

Olemme kauneusalan perheyritys pitkällä kokemuksella. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua.

Kilpailukykyiset hinnat

Lux valkaisu on huomattavasti edullisempi kuin hammaslääkärissä tehtävä valkaisu.

Tyytyväisyystakuu hoidolle

Luotettavat tekijät ja laadukkaat tuotteet antavat meille mahdollisuuden tarjota tyytyväisyystakuun asiakkaille.

Tuotteet valmistettu USA:ssa

Hampaiden valkaisun edelläkävijät valmistavat tuotteet EU:n lainsäädännön mukaisiksi.

FAQ: Features
bottom of page