top of page
Female white toothy smile

Tervetuloa tutustumaan Lux hampaiden valkaisuun

Kirkkaampi hymy luonnollisesti

Gradient

Kirkkaampi hymy luonnollisesti

Lux hampaidenvalkaisu on erittäin hellävarainen hampaille ja ikenille. Valkaiseva geeli ja tehokas sininen LED valo pilkkovat värjäytymät hampaan pinnalta ilman hankausta, kirvelyä tai vihlontaa. Hoito on erittäin helppo ja mukava niin tekijälle kuin asiakkaalle. Hampaat vaalenevat keskimäärin yhdellä hoitokerralla 3-9 astetta.

100% tyytyväisyystakuulla

hammassävykartta.jpg

Useat Lux hoitolamme tarjoavat asiakkailleen tyytyväisyystakuun hoidolle. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli hampaat eivät vaalene hoidon aikana asiakas ei maksa hoidosta mitään. Koko 10 vuoden aikana Suomessa on ollut vain yksi tapaus, jolloin hampaat eivät vaalenneet!

Vegaaniset tuotteet

Closeup of Leaf

Valkaiseva geeli on kokonaan vegaanista, eikä sillä ole tehty eläinkokeita. Vegaanisen hampaiden valkaisun vaikuttava aine on Natriumperkarbonaatti (Sodium Percarbonate) joka yhdessä sinisen LED valon kanssa puhdistaa hampaan pinnalta värjäytymät luonnollisesti ilman hankausta.

Kivuton toimenpide

Perfect Smile

Hampaiden valkaisuun varataan aikaa noin tunti. Voit istua mukavasti tuolissa ja kuunnella vaikka musiikkia tai äänikirjaa hoidon ajan. Valkaisugeeli vaihdetaan kahdesti, ja LED valoa annetaan yhteensä joko 30 minuuttia tai 45 minuuttia.

" Hampaani vaalenivat jo ensimmäisellä hoitokerralla 8 astetta. Poltan tupakkaa ja juon paljon kahvia. Kävin vuoden päästä uudelleen hoidossa ja hampaat olivat tummentuneet 4 astetta takaisin mutta vaalenivat taas 6 astetta lisää "

Tupakoitsija

hampvalk1.jpg

Hampaiden valkaisu hoitolaan

Laadukas lisäpalvelu  kylpylään, kosmetologihoitolaan tai kampaamoon

Hampaiden valkaisu on nykyään erittäin suosittua niin naisten, kuin miestenkin keskuudessa. Moni haaveilee kirkkaammasta hymystä sillä se myös nuorentaa ilmettä. 
Lux hampaiden valkaisu on helppo tehdä, koulutamme aina uudet valkaisijat tehtävään. Alan pohjakoulutusta ei tarvita. Koulutetut valkaisijat saavat diplomin ja voivat toimia heti itsenäisesti työssä koulutuksen jälkeen. Olemme kuitenkin tukenasi aina tarvittaessa. Haluamme varmistaa, että sinulla on tarvittavat taidot, emmekä jätä ketään yksin koulutuksen jälkeen. Pyydä itsellesi lisätietoa ja hinnastomme.

Pyydä lisätietoa

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten! Voit pyytää lisätietoa hoidosta, laitteista, hinnoittelusta tai mitä vaan tulee mieleen!

Ota yhteyttä

Kiitos!

bottom of page